Klikkaamalla "Hyväksyn" hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi parantaaksesi sivustolla navigointia ja sivuston käytön analysointia. Lisätietoa saat evästekäytännöstämme.

Palvelut

Vastaanotollamme pyrimme selvittämään asiakkaan alaraajaongelmien syntymekanismin, johon podiatrisen fysioterapian koulutus ja pitkä käytännön kokemus antavat hyvän pohjan. Tutkimalla ihmisen liikettä ja liikkumista selvitetään virhemallit, jotka ovat rasitusperäisten oireiden taustalla. Tämä antaa parhaan lähtökohdan asianmukaisen hoidon suunnitteluun.

Tutkimuksen perusteella päätetään hoitolinjoista. Manuaalisten käsittelyiden avulla varmistetaan normaali liikkuvuus, jonka lisäksi asiakkaalle ohjataan harjoitteita liikkeen ja liikkumisen hallintaan. Käytämme tarvittaessa erilaisia tuentoja esim. teippauksia ja yksilöllisiä tukipohjallisia hoidon apuna.

Tyypillisimpiä alaraajavaivoja ovat mm. plantaarifasciitti/ kantakipu, päkiäkipu tai kovettumat päkiässä, vaivaisenluu, vasaravarpaat, lattajalka, ylipronaatio, akillesjännevaivat, penikkavaiva, nilkan nyrjähdys, erilaiset polvivaivat ja lonkkavaivat.